Introduction to the Poetry of Jeton Kelmendi by Lee Kuei-shien

Introduction to the Poetry of Jeton Kelmendi by Lee Kuei-Shien (Taiwan) On the main axis of one life in growing process, there are two opposite...

Muhammad Azram, Pakistan

Muhammad Azram, Pakistan Member of Iwabogdani  Poet and writer Muhammad Azram hails from Pakistan. He has emerged in the world of literature with no formal...

Disa mendime për poezinë e Jeton Kelmendit

Prof. Dr. Jeton Kelmendi Disa mendime për poezinë e Jeton Kelmendit Kjo poezi shfaq një qenësi, një gjuhë, një botë në përmasa shndërrimesh dhe përjetësie. Preferon...

Biography of Jeton Kelmendi

Biography of Jeton Kelmendi Poet, player, publicist, translator, publisher and a professor of university and academic. Born in the city of Peja, Kosovo (1978), Jeton Kelmendi...
395FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MEMBERS