Malay bio Jeton Kelmendi

BIOGRAFI PROF JETON KELMENDI Penyair, Penulis skrip drama, penterjemah, professor university dan ahli akademik. Lahir di bandar Peja, Kosovo (1978), Jeton Kelmendi menamatkan sekolah asas di...

Acad. Prof. Jeton Kelmendi PhD, President

Boografia e shkurtër Jeton Kelmendi, poet, dramaturg përkthyes letrar analist politik, profesor universitar, akademik dhe publicist, lindi më 1978 në Pejë. Shkollën fillore dhe të mesmen i kreu në vendlindje, ndërsa studimet...
433FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe