LIDHJA SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË NE GJERMANI

0
1412

LIDHJA SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË NE GJERMANI

Në bazë të vendimit të kryesisë dhe komisionit organizativ te saj duke vazhduar parapërgatitjen për manifestimin tradicional “Azem Shkreli” shpallë:
KONKURS LETRAR E ARTISTIK PËR MERGATËN “ AZEM SHKRELI 2018 ”
Do të shpërblehen me të holla dhe me mirënjohje nga LSHAKSH ne Gjermani me:
1. Çmimi letrar “Azem Shkreli”.
2. Çmimi artistik “ Azem Shkreli”.
3. Çmimi krijues(Pikturë, Skulpturë dhe novacione tjera)“Azem Shkreli”.
Juria profesionale do të shpërblej sipas kritereve të lartshënuara vetëm konkurruesit tanë shqiptare nga mërgata për veprat letrare te botuara përgjatë vitit 2017, derisa pikturat, skulpturat dhe realizime tjera artistike nuk kanë kohë të caktuar.
Autorët veprat e tyre të botuara duhet ti dërgojnë ne tri kopje deri me dt. 20.03.2018, në adresën:
Pal Sokoli, Friedrich-Ebert str.136 b, 42117 Wuppertal

Manifestimi “Azem Shkreli” mbahet me dt. 03.06.2018 ne Ennepetal, ju dëshiroj suksese ne Konkursin tonë dhe mirë ardhshi ne manifestimin tonë tradicional.
Përzemërsisht në emër të LSHAKSH.së
Pal Sokoli
(Kryetar).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here