Çmimi Dardanika për Artistin Çun Lajçi

0
1173

Çmimi Dardanika për Artistin e madh Çun Lajçi

IWA Bogdani i jep çmimin honorifik poetit, tregimtarit dhe aktorit Çun Lajçi për kontributin e tij dhënë Kulturës dhe Letërsisë Shqiptare. Ky çmim jepet për përsonalitete të shquara dhe jepet me 17 shkurt, me rastin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Prishtinë 17 Shkurt 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here