Çmimi Bogdani për poeten Entela Kasi, Albania

0
1617

IWA Bogdani i ka dhënë Çmimin Ndërkombëtar Bogdani, poetes Entela Kasi me motivacionin për mesazhe të fuqishme në poezi, në arenën ndërkombëtare në promovimin e paqes përmes letërsisë dhe arteve. IWA Bogdani është Shoqatë Ndërkombëtare e Shkrimtarëve me seli në Bruksel dhe Prishtinë dhe ndan çmime nderi në fushën e letërsisë dhe arteve për personalitete të shquara. Ky çmim jepet më 17 Shkurt me rastin e ditës së Pavarësisë së Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here