Promovohen dy libra te Xhemil Bytyçit ne Shkoder

0
559

Sot me 25.10 2022 në ora 13 në Bliotekën ‘’ Marin Barleti ‘’në qytetin e shkodrës

u bë promovimi i dy librave të Xhemil Bytyçit, u folë për librat

‘’Kurorë erërash’’-poezi  dhe ‘’Martesa me facebook’’- dramë.

Folës dhe kordinator i këtij evenimenti ishte Arbri Brausha –dramaturg i njohur nga Shkodra.

U zhvillua një debat i gjër, ndersa librat u cilësuan mjaft të vlefshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here