TË FUNDIT

BOTIMET

Botohet në Shqip Antologjia e poezisë Ukrainase, “Klarinetë diellore”, përkthyer nga Jeton Kelmendi

Nga Parathënia "Klarinetë diellore" - Një shfaqje poetike e veçantë e poezisë ukrainase  Nga Prof. Jeton Kelmendi, PhD Antologjia poetike...

POEZI UNIVESALE ME VLERA SHUMËDIMENSIONALE

PËRSHËNDETJE ERRËSIRË nga Gino Leineweber, Botoj IWA BOGDANI, Prishtinë Nga Prof. Jeton Kelmendi, PhD "Përshëndetje errësirë" është libri me poezi...

IWA BOGDANI Botoni librin shkencor “Domosdoshmëria e integrimit të teknologjisë në procesin mësimor, avantazhet dhe sfidat rast studimor: arsimi i lartë inxhinierik në kosovë”...

"Domosdoshmëria e integrimit të teknologjisë në procesin mësimor, avantazhet dhe sfidat rast studimor: arsimi i lartë inxhinierik në kosovë" nga...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MË TË LEXUARAT

DIMRI I SHKËPUTJES SË MADHE Poezi nga Jeton Kelmendi

Foto: Ibrahim Rugova dhe Jeton Kelmendi 2002, Prishtinë DIMRI I SHKËPUTJES SË MADHE -- Ibrahim Rugovës-- S'të kam parë Kurrë Kaq të heshtur Guri ynë prej ari Të shkosh përtej vetvetes Matanë A...

Idetë, intuita dhe dashuria Jeton Kelmendi “ Thërras gjërat e harruara” poezi

Idetë, intuita dhe dashuria Jeton Kelmendi “ Thërras gjërat e harruara” poezi. Botoi “Rozafa”, Prishtinë, 2014. Shkruan: Engjëll I. BERISHA Intuita dhe udhëtimi me kohën, janë premisat kryesore...

Rexhep Hoti, Kosovë

Rexhep Hoti ka lindur në Krushë të Madhe më 12 Janar 1964. Ai ka mbaruar studimet në Universitetin e Kosovës për Letërsi dhe Gjuhë...