Jeton Kelmendi L’âge mythique L’âge mythique

Jeton Kelmendi L'âge mythique L'âge mythique Ce recueil de poèmes fait redécouvrir aux lecteurs francophones l'univers créateur de Jeton Kelmendi, un écrivain reconnu et...

HELLS SEARCHING FOR COSMOS: POETIC WORLD OF BUJAR TAFA By...

HELLS SEARCHING FOR COSMOS: POETIC WORLD OF BUJAR TAFA By Acad. Dmytro O. Chystiak,European Academy of Sciences, Arts and Letters Kyiv National Taras Shevchenko University ​Looking...

MEANINGFULNESS OF THE SUPERIOR REFLECTION

By Dr. Saso Ognanovski (For the poetry book “Fateful space” by Jeton Kelmendi, published by Data Pesnopoj, Bitola, 2018) ​JetonKelmendi is a poet who has his...

The islands of life by Anton Marku

The islands of lige by Anton Marku is the new book published by the international publishing house IWABOGDANI, headquarter in Brussels. The poems of...

Thoughts hunt the loves is the new book of Jeton Kelmendi

Thoughts on the poetry of Jeton Kelmendi Kjo poezi shfaq një qenësi, një gjuhë, një botë në përmasa shndërrimesh dhe përjetësie. Preferon të shtegtojë më...

HONORARY MEMBERS OF WORLD HIGHER LITERARY ACADEMIC COUNCIL OF WNWU

HONORARY MEMBERS OF WORLD HIGHER LITERARY ACADEMIC COUNCIL OF WNWU 1.Cav Silvono Bortolazzi (Italy), 2.Muhammad Shanazar (Pakistan), 3.Dimitris P. Kraniotis (Greece), 4.Jernail Anad Singh (India),...

LOVE IN WAR TIME By Jeton Kelmendi

Jeton Kelmendi  poem edited by George Wallace LOVE IN WAR TIME Sometimes I want them to happen These things Differently For example, a heavy fog fell on me, And a...

Trokas në mendjen tënde nga Alicja Kuberska

Trokas në mendjen tënde nga Alicja Kuberska "Kur miku im, Prof.Dr. Jeton Kelmendi, më tha se kishte përkthyer një vëllim poetik dhe më kërkoi ta...

Prof. Jeton Kelmendi is published in the Anthology “Amaravati Poetic Prism...

The President of IWABOGDANI, Prof. Dr. Jeton Kelmendi is published in the anthology Amaravati Poetic Prism 2017, in India. This anthology is important for the...

Kur gjithçka kalon në zhgënjim (Sali Bytyçi, “Ne Moçalin e...

Kosovare Krasniqi Kur gjithçka kalon në zhgënjim (Sali Bytyçi, “Ne Moçalin e Shurrakëve”) Hyrje Për poezinë e poetit Sali Bytyçi kam shkruar edhe më herët. Edhe vëllimi i...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MEMBERS