Kur gjithçka kalon në zhgënjim (Sali Bytyçi, “Ne Moçalin e...

Kosovare Krasniqi Kur gjithçka kalon në zhgënjim (Sali Bytyçi, “Ne Moçalin e Shurrakëve”) Hyrje Për poezinë e poetit Sali Bytyçi kam shkruar edhe më herët. Edhe vëllimi i...

Euphoria – Engjëll I. Berisha, Kosovo

Euphoria From a longing bed for nine years An instant arose with its feet And came around his home Just as a straw pile Wolf screamed above in the...

IWA Bogdani published “MORNING SEED” MARIA DO SAMEIRO BARROSO

IWA Bogdani has published the new book of Maria do Samiero Barroso “Morning seed”. “Amantes da Neblina” (Lovers of the Mist) by Maria do Sameiro...

Thoughts hunt the loves is the new book of Jeton Kelmendi

Thoughts on the poetry of Jeton Kelmendi Kjo poezi shfaq një qenësi, një gjuhë, një botë në përmasa shndërrimesh dhe përjetësie. Preferon të shtegtojë më...

LOVE IN A WAR TIME by Jeton Kelmendi, translated by SITI...

TITLE OF BOOK: LOVE IN A WAR TIME AUTHOR: JETON KELMENDI TRANSLATED: BY SITI RUQAIYAH HASHIM TRANSLATOR’S NOTE. Reading, fathoming and translating the poems of Jeton...

Love finds itself everywhere of Jeton Kelmendi is published in Chinese

The earth qulture press has published new book of Jeton Kelmendi in Chinese English languages. This publication is made in the series of the...

Dances of Rites – Engjëll I. Berisha, Kosovo

Dances of Rites Lowered the feet’s blood Hand palm in charcoal’s forehead shakes of sweat by Summer Fruits in ice that squeeze a skin The play of a...

HELLS SEARCHING FOR COSMOS: POETIC WORLD OF BUJAR TAFA By...

HELLS SEARCHING FOR COSMOS: POETIC WORLD OF BUJAR TAFA By Acad. Dmytro O. Chystiak,European Academy of Sciences, Arts and Letters Kyiv National Taras Shevchenko University ​Looking...

Jeton Kelmendi L’âge mythique L’âge mythique

Jeton Kelmendi L'âge mythique L'âge mythique Ce recueil de poèmes fait redécouvrir aux lecteurs francophones l'univers créateur de Jeton Kelmendi, un écrivain reconnu et...

Trokas në mendjen tënde nga Alicja Kuberska

Trokas në mendjen tënde nga Alicja Kuberska "Kur miku im, Prof.Dr. Jeton Kelmendi, më tha se kishte përkthyer një vëllim poetik dhe më kërkoi ta...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MEMBERS