Thoughts hunt the loves is the new book of Jeton Kelmendi

Thoughts on the poetry of Jeton Kelmendi Kjo poezi shfaq një qenësi, një gjuhë, një botë në përmasa shndërrimesh dhe përjetësie. Preferon të shtegtojë më...

Anna Ferriero (Italy)

BIOGRAPHY Anna was born in Pollena Trocchia, a small town in the province of Naples, Italy. She studied flute and pianola, classical, modernand contemporary dance....

Migena Arllati, Albania

C V - MIGENA ARLLATI Lindi në Elbasan / Shqipëri në 06.09.1974 në një familje me tradita qytetare dhe arsimdashëse. Jeton në qytetin e Gjakovës...

MARJETA SHATRO RRAPAJ, Albania

MARJETA SHATRO RRAPAJ, Albania   MARJETA SHATRO RRAPAJ is from Albania. She was born in Gjirokastra. She has graduated from the University”Eqrem Cabej”for Albanian Language-Literature.Poetry has...

HONORARY MEMBERS OF WORLD HIGHER LITERARY ACADEMIC COUNCIL OF WNWU

HONORARY MEMBERS OF WORLD HIGHER LITERARY ACADEMIC COUNCIL OF WNWU 1.Cav Silvono Bortolazzi (Italy), 2.Muhammad Shanazar (Pakistan), 3.Dimitris P. Kraniotis (Greece), 4.Jernail Anad Singh (India),...

Pavol Janik, Slovakia

PAVOL JANIK | SLOVAKIA Member of the Board of IWA Bogdani  Mgr. art. Pavol Janik, PhD., (magister artis et philosophiae doctor) was born in 1956 in Bratislava,...

The islands of life by Anton Marku

The islands of lige by Anton Marku is the new book published by the international publishing house IWABOGDANI, headquarter in Brussels. The poems of...

Dr. PRERNA SINGLA, India

Dr. PRERNA SINGLA, India   Member of the Board of IWABOGDANI  Dr. PRERNA SINGLA, a Dental Surgeon, an Entrepreneur, a Poly-linguistic Poet, Writer, Editor, Reviewer, at...

HELLS SEARCHING FOR COSMOS: POETIC WORLD OF BUJAR TAFA By...

HELLS SEARCHING FOR COSMOS: POETIC WORLD OF BUJAR TAFA By Acad. Dmytro O. Chystiak,European Academy of Sciences, Arts and Letters Kyiv National Taras Shevchenko University ​Looking...

MEANINGFULNESS OF THE SUPERIOR REFLECTION

By Dr. Saso Ognanovski (For the poetry book “Fateful space” by Jeton Kelmendi, published by Data Pesnopoj, Bitola, 2018) ​JetonKelmendi is a poet who has his...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MEMBERS