Dmytro Chystiak, Ukrainë 

Dmytro Chystiak, Ukrainë Zv. Preside  Dmytro Chystiak ka lindur më 1987. Është ukrainisht-folës, frëngjisht-folës dhe rusisht-folës, poet, shkrimtar tregimesh, kritik letrar dhe gazetar. Ai është...

Sr Проф. др Јетон Кељменди

Проф. др Јетон Кељменди Песник, драматичар, публициста, преводилац, издавач, професор универзитета и академик. Рођен у Пећи на Косову (1978), Јетон Кељменди је у родном месту завршио...

Alicja Maria Kuberska, Poloni

Alicja Maria Kuberska, Poloni Anëtare e Bordit Përktheu nga Anglishtja: Jeton Kelmendi  Alicja Maria Kuberska– poeteshë polake, romancieri, gazetar, redaktor. Ajo ka lindur në vitin 1960, në Świebodzin,...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe