Dmytro Chystiak, Ukrainë 

Dmytro Chystiak, Ukrainë Zv. Preside  Dmytro Chystiak ka lindur më 1987. Është ukrainisht-folës, frëngjisht-folës dhe rusisht-folës, poet, shkrimtar tregimesh, kritik letrar dhe gazetar. Ai është...

Athanase Vantchev de Thracy, Francë

Athanase Vantchev de Thracy, Francë Vice President Athanase Vantchev de Thracy është pa dyshim njëri nga poetët më të mëdhenj bashkëkohorë francezë. I lindur më...

Sr Проф. др Јетон Кељменди

Проф. др Јетон Кељменди Песник, драматичар, публициста, преводилац, издавач, професор универзитета и академик. Рођен у Пећи на Косову (1978), Јетон Кељменди је у родном месту завршио...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe