FETHI SASSI, Tunisia

FETHI SASSI, Tunisia  FETHI SASSI  is a poet, translator, and haiku writer from Tunisia in the north of Africa of international renown , born in the...

MARJETA SHATRO RRAPAJ, Albania

MARJETA SHATRO RRAPAJ, Albania   MARJETA SHATRO RRAPAJ is from Albania. She was born in Gjirokastra. She has graduated from the University”Eqrem Cabej”for Albanian Language-Literature.Poetry has...

Thoughts hunt the loves is the new book of Jeton Kelmendi

Thoughts on the poetry of Jeton Kelmendi Kjo poezi shfaq një qenësi, një gjuhë, një botë në përmasa shndërrimesh dhe përjetësie. Preferon të shtegtojë më...

Robert Simonišek, Slovenia

Robert Simonišek, Slovenia  Member of the Board  Translated by the Mary Kathryn Dunn and Katarina Rakušček. Biography Robert Simonišek (1977) is a poet, writer, art historian and curator....

Vatsala Radhakeesoon, Mauritius

Biography: Vatsala Radhakeesoon Vatsala Radhakeesoon was born in the exotic island, Mauritius on 17 October 1977. She started writing poems at the age of 14. In...

Dr. Shujaat Hussain, India

Dr. Shujaat Hussain is a celebrated literary critic, sensitive poet, creative author of eminence and prominent book reviewer. His two books – Heat and...

Alicia Minjiarez Ramírez, Mexico

Alicia Minjiarez Ramírez, Mexico Poet, Translator, Singer, University Professor, Editor, Broadcast locution Radio and T.V. She was born in Tijuana Baja California, Mexico. She studied a...

Agim Gjakova, Kosova

Agim Gjakova is the son of two teachers and patriotic activists for the liberation of Kosovo from Italian Fascism and German Nazism. His father...

Migena Arllati, Albania

C V - MIGENA ARLLATI Lindi në Elbasan / Shqipëri në 06.09.1974 në një familje me tradita qytetare dhe arsimdashëse. Jeton në qytetin e Gjakovës...

Dr. PRERNA SINGLA, India

Dr. PRERNA SINGLA, India   Member of the Board of IWABOGDANI  Dr. PRERNA SINGLA, a Dental Surgeon, an Entrepreneur, a Poly-linguistic Poet, Writer, Editor, Reviewer, at...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MEMBERS