Jeton Kelmendi bio kirgistan

Жетон КЕЛМЕНДИ - академик, профессор, философия илимдеринин доктору Акын, драматург, публицист, котормочу, университеттинпрофессору жана академиги. Жетон Келменди Косовонун Печ (1978) шаарында туулган. Ошол жерде орто мектепте...

Nederlandse biografie Jeton Kelmendi

Prof. Dr. Jeton Kelmendi vertaald uit het engels Hannie Rouweler Dichter, publicist, toneelschrijver, vertaler, uitgever, professor aan universiteit en academicus. Jeton Kelmendi werd geboren in de stad...

Acad. Prof. Jeton Kelmendi PhD, Pt bio

Acad. Prof. Jeton Kelmendi PhD Poeta, dramaturgo, publicitário, tradutor, editor, professor universitário e académico. Nascido na cidade de Peja, no Kosovo (1978), Jeton Kelmendi completou...

Biblioteka e shpirtit eshte libri I autorit Rahim Karim Karimov I...

POETI QË BESON NË ÇMIMIN E JETËS Secila sentencë që lexojmë për etiken njerëzore na qon nësloganin se Zoti na dëshiron të lirë, të çliruar,...

Philippines Biographiya Prof. Dr. Jeton Kelmendi

Biographiya Prof. Dr. Jeton Kelmendi Makata, manlalaro, mamamahayag, tagasalin, publisher, isang propesor sa unibersidad at pang-akademiko. Ipinanganak sa lungsod ng Peja, Kosovo (1978), Nakompleto ni Jeton Kelmendi...

Жетон КЕЛМЕНДИ Kigiz bio

Жетон КЕЛМЕНДИ - академик, профессор, философия илимдеринин доктору Акын, драматург, публицист, котормочу, университеттинпрофессору жана академиги. Жетон Келменди Косовонун Печ (1978) шаарында туулган. Ошол жерде орто мектепте...

Acad. Prof. Jeton Kelmendi PhD, President

Boografia e shkurtër Jeton Kelmendi, poet, dramaturg përkthyes letrar analist politik, profesor universitar, akademik dhe publicist, lindi më 1978 në Pejë. Shkollën fillore dhe të mesmen i kreu në vendlindje, ndërsa studimet...

HUMNERA E MBINDËRGJEGJES – Nga SUDHAKAR GAIDHANI (Indi)

HUMNERA E MBINDËRGJEGJES - SUDHAKAR GAIDHANI (Indi) Përktheu nga Maratishtja Nga Dr. Tejaswini Patil Dange (Indi) - Përktheu nga Anglishtja Dr. Jeton Kelmendi Në thellësitë e pafundme të...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe