GAGIK DAVTYAN, Armeni

GAGIK DAVTYAN Poet, përkthyes dhe redaktor armen U lind në fshatin Davit Bek, në krahinën Syunik të Armenisë, më 4 prill 1947. Duke qenë i diplomuar...

POEZI UNIVESALE ME VLERA SHUMËDIMENSIONALE

PËRSHËNDETJE ERRËSIRË nga Gino Leineweber, Botoj IWA BOGDANI, Prishtinë Nga Prof. Jeton Kelmendi, PhD "Përshëndetje errësirë" është libri me poezi i autorit Gjerman Gino Leineweber që vlen të...

IWA BOGDANI Botoni librin shkencor “Domosdoshmëria e integrimit të teknologjisë në...

"Domosdoshmëria e integrimit të teknologjisë në procesin mësimor, avantazhet dhe sfidat rast studimor: arsimi i lartë inxhinierik në kosovë" nga Prof. ass. Dr. Kyvete Shatri Shfrytëzimi i Teknologjisë...

Nga Prend BUZHALA (Adem Shkreli: “Falma fjalën”, poezi

ME POEZINË E KOMUNIKIMIT TË HAPUR NËPËR KOHË Prend BUZHALA (Adem Shkreli: “Falma fjalën”, poezi, përgatiti: Jeton Kelmendi) Adem Shkreli librin e parë poetik me titullin “Zemra e verbët”...

LETERSIA POLITIKE E Prof. PhD. JETON KELMENDIT nga Pjeter Meta, Tirane

LETERSIA POLITIKE E Prof. PhD. JETON KELMENDIT “Ligji i natyres dhe i shoqerise,e ben jeten e vet……..nje mallengjim estetik edhe per format arketipe te rrneses...

Poezi nga poeti i mirenjohur Anton Marku

Anton Marku   Vjenë, 25.03.2023 PUTHJA   Për puthjen nuk pyetet më shumë se një herë Dhe atëherë kur pyetet bëhet sa për kortezi   Përgjigjen e japin sytë e etur për...

Poezi nga Adnan Mehmeti, ShBA

Adnan Mehmeti u lind në Luginën e Preshevës më 1964. Pas diplomimit në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Filologjik më 1989 vendoset në Zvicër, ku...

Poezi per Nene Terezen

Jeton Kelmendi   TË JESH NJERI Shën terezës time   Fillim shtatori Qielli zbret dashuri Sa lartë mbërrika njeriu i gjakut tim As pasaportë nuk i kërkohet As ndalime nuk i bëhen Kufijëve.   Ta mbërrijë...

Poeti shqiptar Jeton Kelmendi

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=search&v=1882380362104620 Dokumentar "poeti shqiptar" Jeton Kelmendi

Tri poezi nga Jeton Kelmendi

DO TË TË THEM DIÇKA Nga goja nga shpirti, më dalin ca mendime të çuditshme herë duken sikur gjëra që shkojnë herë sikur, kur vijnë prej një bote tjetër fare nga...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe