Chandra Gurung, Nepal

Chandra Gurung është një poet/përkthyes nepalez. Në vitin 2007 ai botoi antologjinë e tij të parë me poezi nepaleze dhe koleksionin e tij te...

IWA Bogdani boton librin e Anila Dahriu “DEGDISUR NË EMBRION TË...

URTIA PËR TË QENË VETVETJA Nga Engjell I. Berisha Marrëdhëniet që krijojmë në raport me kohën që e jetojmë, nuk është vetëm rastësi, por edhe mendësi që...

Poems by Dessy Tsvetkova, Bulgaria

My name is Dessy Tsvetkova, I am Bulgarian, living and working in Belgium. I love to write since childhood, in Bulgarian and in English....
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe