Biography of Jeton Kelmendi

Biography of Jeton Kelmendi Poet, player, publicist, translator, publisher and a professor of university and academic. Born in the city of Peja, Kosovo (1978), Jeton Kelmendi...

Disa mendime për poezinë e Jeton Kelmendit

Prof. Dr. Jeton Kelmendi Disa mendime për poezinë e Jeton Kelmendit Kjo poezi shfaq një qenësi, një gjuhë, një botë në përmasa shndërrimesh dhe përjetësie. Preferon...

Muhammad Azram, Pakistan

Muhammad Azram, Pakistan Member of Iwabogdani  Poet and writer Muhammad Azram hails from Pakistan. He has emerged in the world of literature with no formal...

Introduction to the Poetry of Jeton Kelmendi by Lee Kuei-shien

Introduction to the Poetry of Jeton Kelmendi by Lee Kuei-Shien (Taiwan) On the main axis of one life in growing process, there are two opposite...

Acad. Prof. Jeton Kelmendi PhD, Biography

Acad. Prof. Jeton Kelmendi PhD Poet, player, publicist, translator, publisher, a professor of university and academic. Born in the city of Peja, Kosovo (1978), Jeton Kelmendi...

Biographiya ni Jeton Kelmendi, Philippines

Biographiya ni Jeton Kelmendi Prof. Dr. Jeton Kelmendi Makata, manlalaro, mamamahayag, tagasalin, publisher, isang propesor sa unibersidad at pang-akademiko. Ipinanganak sa lungsod ng Peja, Kosovo (1978), Nakompleto...

PERWAIZ SHAHARYAR New Delhi, India

Bio-Data Dr. Perwaiz Shaharyar is an Editor in National Council of Educational Research and Training (NCERT), Ministry of Education, Government of India. He had been...

Prof. Jeton Kelmendi PhD Bio français

Jeton Kelmendi  Poète, publiciste, traducteur, auteur dramatique, éditeur, universitaire et chercheur.      Né dans la ville de Peja, au Kosovo en 1978, Jeton Kelmendi a...

Poems by Claudia Piccinno, Italy

Claudia Piccinno is a teacher, poet and translator, she lives and teaches in the north of Italy. Operating in more than 100 anthologies, she’s...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

MEMBERS