Prof. Dr.& Dr. Honoris Causa Sabahudin Hadžialić poezi shqip

Biografi e shkurter Prof. Dr.& Dr. Honoris Causa Sabahudin Hadžialić Profesor Sabahudin Haxhialiq u lind në vitin 1960, në Mostar, Bosnje dhe Hercegovinë. Që nga...

‘LULZIM TAFA, NJERIU QË BËN TË FLASIN GURËT’ nga Akad. Prof....

LULZIM TAFA, NJERIU QË BËN TË FLASIN GURËT Akad. Prof. Dr. Hab. Dmytro Tchystiak Përgjegjës për Letërsinë Ndërkombëtare në AshALE Profor në Universitetin Nacional Taras Chevtchenko në...

Chandra Gurung, Nepal

Chandra Gurung është një poet/përkthyes nepalez. Në vitin 2007 ai botoi antologjinë e tij të parë me poezi nepaleze dhe koleksionin e tij te...

Nga Muharrem Kurti ROMAN I FATIT I TË RIUT TONË NË...

Nga MUHARREM KURTI ROMAN I FATIT I TË RIUT TONË NË ZIGZAGËT E JETËS TRONDITËSE Romani “Kthesa”, botoi Nacional, Tiranë, 2020, autor Ndue Lleshaj. Pas një leximi...

Jeton Kelmendi, bio rusisht

Джетон Келменди, Косово-Бельгия Джетон Келменди - поэт, драматург, публицист, переводчик, издатель, доктор, профессор университета и академик. Родился в городе Пежа, Косово (1978). После окончания школы учился...
434FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe